Over ons

Over SAB Harlingen

In 2006 begonnen we in bedrijfshal van 300m2 met het produceren van diverse constructies en het bouwen en reviseren van diverse machine’s .

Vandaag de dag beschikt ons bedrijf over 2 productiehallen , hal 1 heeft een afmeting van 40×20 met een maximale werkhoogte van 5,5 meter en een totale kraancapaciteit van 12.000kg en hal 2 heeft een afmeting van 40×15 met een maximale werkhoogte van 10 meter en een totale kraancapaciteit van 32.000kg , tevens is hal 2 voorzien van vloerverwarming zodat we aluminium op de juiste temperatuur kunnen verwerken.

We hebben ons met name gespecialiseerd in het bouwen en lassen van deuren , masten , tanken , secties en complete casco’s voor de ( Mega ) jachtbouw maar ook is ons bedrijf sinds 2013 door de Tuv gecertificeerd voor de EN-1090 executieklasse 3 voor zowel Staal , Aluminium en Roestvaststaal en de 3834-3 norm hierdoor kunnen we ook bruggen, hekwerken en bordessen in alle soorten en maten gecertificeerd afleveren.

Van tekenwerk tot productie en eventuele montage SAB Harlingen kan u qua diensten volledig ontzorgen.

Staal, RVS en aluminium

Op het gebied van staal, RVS en aluminium kunnen wij alles aanbieden. Met en zonder keurwerk. Tevens begeleiden wij projecten vanaf het tekenwerk tot met de in bedrijfsstelling. Vrijwel alles is mogelijk binnen ons bedrijf.

EN 1090

Sinds november 2014 zijn wij gecertificeerd volgens de EN 1090 exc 3 voor zowel staal, aluminium als RVS. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag! Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons in Harlingen langs te komen.

Wij zoeken personeel

Bekijk onze vacatures
Pagina delen:

De voordelen van SAB Harlingen

  • EN 1090 gecertificeerd
  • Begeleiding van A tot Z
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen